Liluc
contact
filmpjes
like ons op facebook

Stichting kort maar prachtig stelt zich ten doel creatieven (mensen die iets met hun handen en hart maken) een platform te bieden zodat zij hun prachtige producten kunnen promoten en verkopen via kortlopende projecten.

Hieronder staan deelnemers die in tijdelijke winkels hun producten promoten en verkopen in een leegstaand pand op A1 locatie ergens in Nederland.

  • Archief

Mokka.nl. De tassen van Mokka zijn gemaakt van leer of van hand-bedrukt linnen. Stoer, praktisch en uniek voor elke situatie! Mokka deed mee in de eerste winkel van kort maar prachtig in Almere.
Abstract krachtig werk van Rob de Boer. Rob zijn werk hing in onze allereerste winkel in Almere september 2012.
Hanging Houses maakt fantasievolle speeltenten en deed mee in Lelystad in september 2012.
Doordat Plons met elke draai op een andere manier te gebruiken is, daagt Plons kinderen uit om hun ruimtelijk inzicht te ontwikkelen. Plons deed met onze allereerste winkel mee.
Quinda experimenteert met leer en stof. Zij deed mee in de allereerste winkel in Almere.
Anja werkt het liefst met vintage materialen, bijvoorbeeld dekens uit de jaren vijftig. Vintage stoffen hebben meer ziel en hebben al een soort leven gehad. Als ze weer eens iets moois tegenkomt of krijgt, wordt ze daar altijd superblij van. Omdat het puur handwerk is, is haar werk uniek. Ze weet eigenlijk nooit van te voren wat ze precies gaat maken, dat laat ze afhangen van de mooie stofjes en foto’s. Anja deed mee met onze allereerste winkel in Almere, september 2012.
De ‘gouwe ouwe’ dia in een moderne Italiaanse designlijst. Oud en nieuw verenigd. Uw dierbare herinneringen verdienen het om, na jaren opgeborgen te zijn geweest op een donkere zolder, weer letterlijk voor het voetlicht geplaatst te worden, met als resultaat een regelrechte eyecatcher voor uw interieur. Jacquelien deed mee met onze allereerste winkel in Almere.